Ons kantoor

Wassen MLC BV werd opgericht door drs. Pascal J.A.A. Wassen bc op 24 mei 2004 te Landgraaf. Begonnen als Management & Legal Consultants (MLC) en in de loop der jaren actief geworden op een aantal, met name juridisch, gespecialiseerde vakgebieden.

Door de multidisciplinaire aanpak, gekenmerkt door de driehoek juridische, bedrijfskundige en human resources aspecten, is Wassen MLC BV steeds een interessante gesprekspartner voor werkgevers en werknemers.

In de loop der jaren is Wassen MLC BV dan ook uitgegroeid tot een partij met een scala aan (internationale) opdrachtgevers. Een aantal toonaangevende werkgevers hebben exclusief voor Wassen MLC BV gekozen om hun arbeidsrechtelijke belangen te behartigen. Inmiddels bestaat 85% van onze werkzaamheden uit arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Natuurlijk zijn ook uw uitdagingen op het gebied van huurrecht of incasso bij ons in goede handen.

Ondanks het feit dat wij enkel in Sittard gevestigd zijn, werken wij landelijk. Ook voor grensarbeiders of buitenlandse ondernemingen, waar het Nederlandse (arbeids-)recht op van toepassing is, zullen wij uw belangen in Nederland behartigen.